Kuva tulossa
27.04.2023

Papinniemen kesän tapahtumat

Täältä löydät tulevat tapahtumat. Avaamme ravintolapalvelut 25.5.

Papinniemen kesän ohjelmatiedot. Osa tapahtumista voi olla pääsymaksullisia.

25.5. Ravintolapalvelut avatuvat

25.5.-29.5. Lätkän MM – kisastudio

26.5. Viihdeorkesteri Rautavarasto ja Grilli-ilta klo 19 alkaen

3.6. Kesäkauden avajaiset: Esa Eloranta ja Dj Silver klo 19 alkaen (Liput 10e)

15.6. Etelä-Karjalan Saunapäivä klo 18 alkaen (saunalautta, rantasauna, saunavaunu, telttasauna) pääsymaksu 10e sisältää kaikki saunat. Klo 18-22.

17.6. Sipoomäki (vapaa pääsy)

23.6. Papinniemen Juhannus: Bablo, Dj Silver, Juhannuskokko klo 19 alkaen (liput 10e klo 21 alk.)

24.6. Leevi and The Leavings tribuutti, klo 21 alkaen liput 10e

8.7. Simeoni Julkunen (Voice of Finlandista tuttu), klo 21 alkaen (vapaa pääsy)

LA 5.8. Elokuun pimenevät yöt, Papparin diskoilta. Musiikkia teemalla K-40 Bileet (DJ Kippari soittaa 80 -ja 90- luvun hittejä. Klo 20 alkaen . Vapaa pääsy.

LA 12.8. Hank Nero klo 21 alkaen. Hank Neron keikkarepertuaari venyy Claptonista Olavi Virtaan. Akustisella ja dobrolla soitettu keikkasetti koostuu kitaravetoisesta rootsmusasta, jonka artisti on ristinyt "Härmäamericanaksi". Neron biisit ovat hyväntuulista bluesia ja bluesrockia, myös countrya ja rockia. VAPAA PÄÄSY

 

PE 18.8. klo 21 alkaen. Marko Haavisto & Jouni Saario DUO. Kannatusmaksu 8 € (vapaaehtoinen)

 

PE 25.8. Kesäkauden Päättäjäiset : OH,? Otto Mikkola, Hatara. klo 21 alkaen.

(Kannatusmaksu 10 €, vapaaehtoinen)

OH:n musiikki on yhdistelmä eeppisiä indie-popkappaleita ja post-punk -vaikutteita. Oskari tunnetaan mm. Scandinavian Musicgroup -yhtyeestä ja hän on tehnyt yhteistyötä mm. Ellinooran, Kalevauvan ja Timo Kämäräisen kanssa. 

Otto Mikkola on rovaniemeläinen laulaja- ja lauluntekijä, joka on tuttu mm. yhtyeistään Autiomaa, Puhelinseksi sekä Romanssi. Aktiivisena musiikintekijänä tunnettu Mikkola on lähtenyt soolouralle ja julkaisee musiikkia ensimmäistä kertaa omalla nimellään. Jyväskyläläinen Harava Records julkaisi Mikkolan nimeä kantavan debyyttialbumin kevättalvella 2023.

Rovaniemellä kasvaneen Mikkolan lauluja värittää pohjoisen melankolian ääripäät - kaamos ja keskiyön aurinko. Tunnepitoiset tekstit sekoittuvat tummanpuhuviin säveliin, jotka ammentavat americanasta, folkista ja iskelmästä.

Hatara kuvailee luomaansa äänimaailmaa takakenoisesti alikierroksilla käyväksi rytmimusiikiksi. Kolmikko loihtii hiipiviä ja viivytteleviä äänikulkuja pääosin instrumentaalisiin sävellyksiinsä. Luvassa on eittämättä vangitseva, hidastempoinen ja katkerankaunis konsertti Papinniemessä.