Kuva tulossa
21.08.2023

Kesäkauden Päättäjäiset Pe 25.8. klo 21. alk.

PE 25.8. klo 21 alkaen Kesäkauden Päättäjäiset : Hatara klo 21, OH? klo 22.30, Otto Mikkola & Pitkä ikävä klo 24. https://instagram.com/oskarihalsti/ https://www.instagram.com/ottomikkola_virallinen/ OH:n musiikki on yhdistelmä eeppisiä indie-popkappaleita ja post-punk -vaikutteita, jonka vastakkaiset musiikilliset voimat pyrkivät keskenään jatkuvasti tasapainoon. Oskarilla on tietosanakirjan mittainen musiikkihistoria; metallibändeistä funkyhtyeiden kautta isojen levy-yhtiöiden julkaisulistoille saakka. Oskari tunnetaan mm. Scandinavian Musicgroup -yhtyeestä ja hän on tehnyt yhteistyötä mm. Ellinooran, Kalevauvan ja Timo Kämäräisen kanssa. OH? on uusi luku artistin päiväkirjassa, jonka musiikin juuret ovat Nuuksion kansallispuiston koskemattomissa metsissä. "Nämä biisit ovat matka masennuksen mustasta ja valkoisesta kohti epätäydellisen maailmamme hyväksymistä. Ehkä sen hyväksynnän kautta voi taas alkaa nähdä jotain värejä, ainakin niissä elämän pienissä iloissa." Oskarin musiikissa voi kuulla kaikuja niin U2:n ja Oasiksen popmelodioista, kuin myös Duran Duranin tai The Curen kummittelevan kauniista syntetisaattoreista. OH? on siis valmis esittämään mahtavan shown. Otto Mikkola on rovaniemeläinen laulaja- ja lauluntekijä, joka on tuttu mm. yhtyeistään Autiomaa, Puhelinseksi sekä Romanssi. Aktiivisena musiikintekijänä tunnettu Mikkola on lähtenyt soolouralle ja julkaisee musiikkia ensimmäistä kertaa omalla nimellään. Jyväskyläläinen Harava Records julkaisi Mikkolan nimeä kantavan debyyttialbumin kevättalvella 2023. Rovaniemellä kasvaneen Mikkolan lauluja värittää pohjoisen melankolian ääripäät - kaamos ja keskiyön aurinko. Tunnepitoiset tekstit sekoittuvat tummanpuhuviin säveliin, jotka ammentavat americanasta, folkista ja iskelmästä. Hatara kuvailee luomaansa äänimaailmaa takakenoisesti alikierroksilla käyväksi rytmimusiikiksi. Kolmikko loihtii hiipiviä ja viivytteleviä äänikulkuja pääosin instrumentaalisiin sävellyksiinsä. Kappaleissa seikkaillaan vuorotellen huolettomissa muistoissa ja välillä kaihoisissakin mielenmaisemissa. Luvassa on eittämättä vangitseva, hidastempoinen ja katkerankaunis konsertti Papinniemessä. KANNATUSMAKSU 10 €

PE 25.8. klo 21 alkaen Kesäkauden Päättäjäiset : Hatara klo 21, OH? klo 22.30, Otto Mikkola & Pitkä ikävä klo 24.

https://instagram.com/oskarihalsti/

https://www.instagram.com/ottomikkola_virallinen/

OH:n musiikki on yhdistelmä eeppisiä indie-popkappaleita ja post-punk -vaikutteita, jonka vastakkaiset musiikilliset voimat pyrkivät keskenään jatkuvasti tasapainoon. Oskarilla on tietosanakirjan mittainen musiikkihistoria; metallibändeistä funkyhtyeiden kautta isojen levy-yhtiöiden julkaisulistoille saakka. Oskari tunnetaan mm. Scandinavian Musicgroup -yhtyeestä ja hän on tehnyt yhteistyötä mm. Ellinooran, Kalevauvan ja Timo Kämäräisen kanssa.

OH? on uusi luku artistin päiväkirjassa, jonka musiikin juuret ovat Nuuksion kansallispuiston koskemattomissa metsissä. "Nämä biisit ovat matka masennuksen mustasta ja valkoisesta kohti epätäydellisen maailmamme hyväksymistä. Ehkä sen hyväksynnän kautta voi taas alkaa nähdä jotain värejä, ainakin niissä elämän pienissä iloissa." Oskarin musiikissa voi kuulla kaikuja niin U2:n ja Oasiksen popmelodioista, kuin myös Duran Duranin tai The Curen kummittelevan kauniista syntetisaattoreista.

OH? on siis valmis esittämään mahtavan shown.

Otto Mikkola on rovaniemeläinen laulaja- ja lauluntekijä, joka on tuttu mm. yhtyeistään Autiomaa, Puhelinseksi sekä Romanssi. Aktiivisena musiikintekijänä tunnettu Mikkola on lähtenyt soolouralle ja julkaisee musiikkia ensimmäistä kertaa omalla nimellään. Jyväskyläläinen Harava Records julkaisi Mikkolan nimeä kantavan debyyttialbumin kevättalvella 2023.

Rovaniemellä kasvaneen Mikkolan lauluja värittää pohjoisen melankolian ääripäät - kaamos ja keskiyön aurinko. Tunnepitoiset tekstit sekoittuvat tummanpuhuviin säveliin, jotka ammentavat americanasta, folkista ja iskelmästä.

Hatara kuvailee luomaansa äänimaailmaa takakenoisesti alikierroksilla käyväksi rytmimusiikiksi. Kolmikko loihtii hiipiviä ja viivytteleviä äänikulkuja pääosin instrumentaalisiin sävellyksiinsä. Kappaleissa seikkaillaan vuorotellen huolettomissa muistoissa ja välillä kaihoisissakin mielenmaisemissa. Luvassa on eittämättä vangitseva, hidastempoinen ja katkerankaunis konsertti Papinniemessä.

KANNATUSMAKSU 10 €